Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Hej! Nu är det dags för mig att börja blogga om mitt jobb, min vardag och det jag brinner för i livet!

Nu är det dags för mig att börja blogga om mitt jobb, min vardag och det jag brinner för i livet! I första inlägget skriver jag om mina tankar kring att ha sångkurser.

Sångkurs med mig och mitt team utomlands!

På mina kursresor handlar det att få vara sin egen men hamna i ett sammanhang med andra likasinnade och samtidigt ha semester. Vi tränar i miljöer där det finns både liv och rörelse men gör även turer till olika stränder för att skriva, öva och hänga tillsammans.

Jag har upplevt att många övar hemma eller tar lektioner men inte hamnar så lätt i något sammanhang där de kan komma vidare eller träffar likasinnade. Att kunna få testa olika typer av performance och teamwork i olika konstellationer är viktigt för att växa och förstå hur man själv fungerar. Ute i arbetslivet kommer man ju ändå att behöva fungera i grupp, att vet hur och vad man själv behöver och förstå hur man uppfattas av andra inte minst av sin publik.

Att resa iväg och "unna sig själv " att helt slukas upp i att sjunga med andra solister i en kursvecka har visat sig bli en riktig "hit". Många har sedan jag startade mina resor åkt med på flera olika kurser och det har hänt att flera åkt en gång till redan samma sommar!

Många av mina kurser handlar just om "gruppen" och styrkan i att vara ett team som tar sig an en uppgift eller en övning, att dela upplevelser och mål med andra. Om du tänker dig ett band som giggar så puschar de varandra vidare och delar allt med varandra. Många som gillar att sjunga solo kommer ofta med önskan till mig att hitta några att sjunga med, utan att det behöver bli en "kör", och att få vara med i ett sammanhang. Jag ser till att alla tränar och övar i offentliga miljöer, framför kamera eller inför varandra för att det ska bli så avslappnat som möjligt. Det finns en scen och en publik överallt om man bara vill!

Den sociala aspekten är viktig att värdesätta!

Jag har satt ihop ett gäng olika människor genom åren och det är fantastiskt att se hur människor möts, delar sina liv, har kul ihop och framförallt växer i sitt artistskap med andra. Särskilt viktigt är det ju att få träffa de man aldrig skulle möta annars, att hitta nya att musicera med eller att få se nya sidor hos sig själv. Många har satt alldeles för hög press på sig själv i sitt egna sjungande och tar sig inte vidare för de aldrig känner sig trygga nog eller nöjda med sin röst. Att lyssna på andra och att själv bli lyssnad på i en mindre grupp ger mycket självinsikt. Särskilt när man ska skriva låtar eller om man har "scenskräck" har det visat sig allra viktigast att få jobba bort det i ett gruppsammanhang.

Jag blandar alltid upp i små team inom själva kursgruppen och även rent åldersmässigt.

Den yngsta på en kursvecka har varit 11 år och den äldsta 70+år på samma vecka. Ni kan ju bara tänka er vad häftigt när de sjunger ihop, skriver låtar och pushar varandra att utvecklas! Att hitta ett sådant tillfälle att möta någon man aldrig sett förut, att sjunga solo med och inför människor från olika städer och länder, att prova på att skriva låtar, sätta ihop en show, är svårare att få till på egen hand.

Till stor del har jag skapat mina kurser för att se till att människor möter varandra för att få del av varandras kunskap och utveckla sitt egna artisteri på alla kreativa sätt jag kan komma på! Det finns så många duktiga där ute i alla åldrar att få ta del av!

Känn dig varmt välkommen att haka på en kurs hos mig. Varför inte redan i maj eller senare till sommaren!

Hoppas vi ses snart ❤️/Susanne

 

Just nu kan du boka en sångkurs med mig och mitt team till:

4-8 maj , kortare kurs i Frankrike. Bo på ett vackert mindre slott ute på landet i Bretagne.

Mer info kommer i nästa blogginlägg.

11/6-9/7 kurser veckovis(7 dagars) i Grekland. Boka nu för garanterad plats, flyg och boende!

Se mer på singskiathos.com