Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Coachens tankar

Denna helg som var arrangerade jag mitt första camp i artisteri för barn & ungdomar genom mitt koncept "WE R SINGERS" - en artistskola för alla utan prestationskrav.

Att få åka iväg på ett camp med likasinnade, vara sin egen artist men ändå känna sig delaktig i en grupp och ett sammanhang, är ju väldigt givande. Jag har blivit så sjukt nördig i att göra upplägg, logistik och coachande pass som öppnar upp och får elever att våga mycket mera än de trodde.

Jag lever och andas pedagogik 24/7 numera.

Jag går ofta igenom mina upplägg av pass många många gånger för att finslipa på alla övergångar i mellan passen för att det ska ligga helt rätt pedagogiskt och ge de resultat jag önskar. Likt en detektiv letar jag ständig förfining och är nyfiken på vad som ger resultat. För mig är det inget som blir av slumpen. Jag fångar upp väldigt mycket vad barnen själva gillar och tycker kring träning.

Vad är syftet och vad önskar jag mig då?

Att alla ska ha kul när de tränar sång, känna sig trygga, växa med varandra och våga utmana sig mycket mer än de trodde själva. Det skapar hopp, drömmar, fokus och en känsla av - att om jag kastar mig in i saker med andra människor - så får jag dubbelt tillbaka. Att ensam är inte stark och att tillsammans blir det MERA av ALLT!

Jag har ofta träffat elever som gått sololektioner i många år - alltså ensam till en pedagog och inte satts i sammanhang där de får träna på att samarbeta, våga ta plats eller lyssna in andra. Det är svårt att växa lika mycket som man gör i grupp i förhållande till att gå bara på sololektioner. Det bästa är ju om man går på båda.

Peppen man får av att se andra växa är också mycket större än man tror...

...och om andra vågar så kanske jag själv vågar, mycket MERA. Därför älskar jag grupp!  Tankar kring val av övningar och coachande sätt att lägga upp sångpass till mina egna coacher ska jag berätta mera om i ett annat blogginlägg!

Allt gott till er och peppa varandra att sjunga MERA!

Kram Susanne