Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Du kan upptäcka att du har en talang närhelst i livet!

Jag mötte en man från Wales som var 60+ och sjöng så fantastiskt. Han hade börjat sjunga för bara ca 2 år sen men jag återkommer till det. När jag såg honom på scenen kändes han då naturlig, log, rörde sig avslappnat och hade en ungdomlig snygg klang på sin röst. Jag var helt övertygad om att han var en van scenisk person som arbetat som sångare sedan länge.

För mig var han väldigt självklar och trygg på scenen. Jag tittade också efter vem han var där med och fick se en äldre kvinna sitta i baren och se så glad ut när han sjöng. Jag såg på henne att hon också självklart tyckte att han hörde hemma på scenen. Jag blev tvungen att gå fram till dom båda och ge honom beröm, tacka för sången och säga hur behagligt det var att se och höra honom sjunga. Han blev jätteglad och jag passade på att fråga om hans sångbakgrund.

Då berättade han att han nyligen börjat stå på scenen genom karaoke vilket inte var vad jag väntade mig. Han hade från början vart väldigt nervös men ändå trotsat nervositeten och vågat sig upp på scenen. Det var två år sedan. Mannen berättar att från början skakade han i hela kroppen så mycket att han knappt kunde hålla mikrofonen men någonting gjorde att han ändå ville göra det. Stå på scenen.

Coachen i mig undrade vad som gjorde att han kom på att "sång" var något han skulle utöva? Ville veta så mycket för att både dela vidare till fler som inte vågar och ge pepp till dom. Att visa på honom och hans story. Men vi behövde gå vidare och jag kramade om mannen och hans sällskap och tackade igen för hans sång.

Han hade precis som många jag träffat en naturlig talang som han inte upptäckt eller använt förrän senare delen av livet. Tänk vad vi alla bär på för talanger och gåvor. Det kan ju vara massa saker om vi bara kommer åt dom så skulle vi må så gott!

Sluta aldrig vara nyfiken på vad du i redan har inom dig för gåvor och leta efter dom genom att vara öppen och utmana dig!

Kram på er/ Susanne