Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Grand Finale

IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0258.JPG)
Hej på er och glad midsommar!!!
Då.. Då har sista dagen nu ramlat på oss från ingenstans.
Vi samlades som vanligt på mythos på morgonen för repetition och uppvärmning innan vi gick vidare och filmade in dom gemensamma låtarna på några klippor vid havet.
Kändes redan då tungt att det skulle vara slut.
Killarna sjöng låten såsom i himlen med Danny Saucedo och tjejerna fick ihop Effortless med Sabina Ddumba.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0241.JPG)
Efter det blev det lite bad tid då det var så hett ute att hjärnorna grillades, tror att det var närmare 40 grader idag!
Kl 16 samlades vi igen för genrep av Mamma Mia. Vid 18 kom våran gästlärare Vasilis som lärde oss en grekisk sång och lärde ut lite grekisk dans. Tills det blev dags för middag. Som ett litet slutuppdrag fick vi skriva ner positiva ord om varann på som vi sen fick för egen läsning. Det är helt galet hur mycket folk hinner beröra en på bara en vecka!
Under framträdandet så fick vi en tv kanal som kom och ville filma oss, dom har över miljonen tittare så ingen press på oss alls, men uppträdandet gick väldigt bra och alla var supernöjda!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0247.JPG)
Så nu sitter jag här på Anderssons bar efter 2 veckor med sång, musik och sol. Det känns nästan overkligt att ens behöva tänka på att det redan är slut och att man åker hem i morgon. Jag vill tacka alla så jätte mycket för den här chansen att få medverka på någon som givit så mycket för mig till mitt coachande och det största tacket gå självklart till Susanne, Anders, Ella och Oscar som har stått ut med mig och låtit mig vara med på det här!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0260.JPG)
Det här är ett måste att åka på till er alla som gillar att sjunga, ja eller varför inte ni som vill lära er sjunga?! Alla är välkomna och ni kommer inte ångra er!
Det är blir sista inlägget för mig på ett tag! Tack till alla som läst och delat och jag hoppas det har varit kul att hängt med oss på våran fantastiska resa!

Puss o kram och over and out! //WRS Coach Aeon.

Kategori: