Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: I am sailing, I am saaaaaailing!

Hej på er!!!

Ja då var det dags för onsdag och här stiger värmen. Efter resan till Tsougria så hade några elever grillats lite extra så dom fick tipset om att smörja in sig med grekisk yogurt för att lindra solbrännan. Återstår och se hur bra det fungerade!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0196.JPG)
Men idag har vi en "lära känna varandra" dag, den här gruppen har inte haft några problem alls med att komma varann nära utan vi känns som en stor familj men team-building är alltid bra!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0201.JPG)
Vi hyrde en catamaran för att åka ut till Skopolos.
Som sagt värmen tar väldigt bra och jag tror nästan alla har hjälpt till att smörja in varann för att slippa bli brända. Vinden fläktade på väldigt härligt när vi kom ut en bit på havet och det var fantastiskt att guppa omkring! Det var väldigt kul att prata lite närmre med eleverna och lära känna dom lite bättre, jag lyckades till och med att få dom att ta några danssteg på båten!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0203.JPG)
Vi stannade till på flera ställen och hoppade av båten in i det svala vattnet, ett av stoppen blev för att käka lite lunch på ön och sen for vi vidare. Vi var ute från kl 10 till 18 på vattnet och det kändes jobbigt att behöva kliva av - vi hade det så trevligt ombord! Det är något man verkligen måste göra när man åker hit.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0204.JPG)
Vi tog en liten paus där man fick chansen att ta sig tillbaka till hotellen och duscha och äta lite innan vi samlades igen för att få lära oss om tungträning och tungmassage.
Susanne visade oss vart man kan massera tungan för att släppa spänningar och även lite tryckpunkter i ansiktet och på axlar och nacke. Väldigt underlig känsla att få tungan masserad måste jag säga!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/DSC_0218_0.JPG)
Så där, det var våran härliga onsdag gott folk!
Hoppas ni har det bra!

Puss och kram // WRS Coach Aeon.

4
3
2
1
Kategori: