Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Några ord från WE R SINGERS Coach Aeon

IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/DSC_0044.JPG)
Hej alla underbara!!!
Mitt namn är Aeon och jag är coach för WE R SINGERS i Härnösand. Jag fick chansen att haka på Susanne i början av februari med We r singers som är ett fantastiskt koncept där vi coachar barn och ungdomar inom sång och artisteri. Jag har bakgrund inom dans och jag fokuserar på att stärka självförtroende på scenen med rörelser och kroppsspråk. Jag har fått en otrolig chans att få åka ner till Skiathos på sångvecka där jag går under upplärning av denna fantastiska människa så jag kommer att få kasta in lite inlägg här om hur allt går och lite vad vi hittar på här nere.

Här sitter vi på en restaurang i härliga Skiathos hamn och varvar ner i dom 35 grader som tydligen blåste in.
Jätte tråkigt att strejken kom precis när alla skulle komma ner, jag var supertaggad att komma igång och jobba med alla. Vi fick iaf ner en elev, Adde en fantastisk kille som kör på med oss här så något fick vi att göra!

Eftersom det blev 1 elev som kom ner så hoppade jag på kursen lite för att få känna pulsen på kursen. Så idag fick vi slutföra en låt som vi har fått pusslat ihop, jag har aldrig skrivit musik men jag blev glatt imponerad av resultatet, vi har även vandrat runt o ställt oss på olika restauranger med backtracks och sjungit vilket var aningen läskigt men väldigt kul när nervositeten släppte! Jättebra att få utsätta sig själv i en situation där man inte är helt säker. Det stärker mig väldigt mycket då jag inte alls sjunger framför folk så jätte ofta. Bara på dom har få månaderna så känner jag att coach var verkligen något för mig, jag har byggt upp en social sida av mig själv som jag inte trodde fanns när jag inte alls har några problem att bara spontant börja prata med människor jag inte ens känner och stå inför folk och prata. Det var det jobbigaste jag visste i skolan och det är väldigt rogivande att börja känna sig så trygg i sig själv.

Med det här så tackar jag för ordet och ska försöka få i mig något att äta och dricka innan jag tynar bort i värmen!

Puss o kram på er!!!

Kategori: