Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Sing Skiathos!

IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/C360_2016-06-18-18-23-27-881.jpg)
Hej på er, Aeon här igen!

Då var första veckan avklarad, helt galet vad tiden flög iväg!
Den här veckan var väldigt lärorik för både mig och Adde då som var den elev som lyckades ta sig ner. En grym kille som växt väldigt mycket under den här resan och bara blev inkastad med mig och min intensiva personliget... Jag är så stolt över honom!
Det ger en väldigt nervös känsla att ställa sig och bara köra låtar framför folk helt oplanerat och det håller vi båda med om.

Vi har haft väldigt roligt med alla annorlunda lektioner som vi haft ibland folk, ute på gatan och på restauranger och det avslutades med ett grymt roligt mamma mia medley på Alexandros taverna.

Ja.. Wow! Det här borde alla åka på, gammal som ung! Den här kursen stärker en som individ på många plan och man känner direkt vilken skillnad det blir på självförtroendet och på självkänslan efter bara en vecka.

Tack Susanne för att vi fått vara med på den här veckan och tack säger jag till Adde som jag hoppas jag träffar igen väldigt snart!

För mig nu så blir det att lindra solbrännan och ladda om för en till vecka med nya stjärnskott!

Puss o kram på er!
WE R SINGERS Coach Aeon

Kategori: