Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Sing Skiathos vecka nummer 2!

IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/_20160619_162637.JPG)
Hej på er!!!
Då kör vi igång med andra veckan av Sing Skiathos - med nya elever och med nya energier. Den här veckan auskulterar och observerar jag Susanne som är min mentor i mitt coachade. Planen är att jag ska bli fullt utbildad i hennes egna coaching sätt och stärka mig själv som coach för WE R SINGERS.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/received_10153684021062338_0.jpeg)
Det är väldigt spännande att höra och se allas olika röster, sångstilar och personligheter och jag tror det här kommer bli en fantastisk vecka!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/DSC_0100_0.JPG)
Några av eleverna kom Lördag och vi hade närmare 40 grader så vi skickade dom till hotellet för att byta om och sen direkt ner till havet för att svalka av innan vi möttes upp för en guidad tur runt I staden.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/DSC_0078_0.JPG)
Efter det så tog vi och åt en väldigt god middag på Anemos som ni ser på bilden hade en fantastisk utsikt! Sen avslutade vi kvällen på Anderssons med gitarrspel och sång.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/DSC_0070.JPG)
Idag söndag så körde vi igång vid 10 innan värmen började slå med små grupparbeten där vi skulle tolka covers och för att lära känna allas röster och såklart för att lära känna varandra lite bättre. Väldigt härligt att höra hur mycket talang det finns!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/received_10154307077053817.jpeg)
Nu medan jag skriver så håller våra elever på att skriva låttexter. Dom fick i uppgift under gårdagen att skriva fem meningar som inte har med varann att göra och idag sattes dom ihop tre grupper för att nu bygga ihop låtarna, lite som att klippa o klistra med allas meningar.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/received_10154307076843817.jpeg)
En väldigt rolig sak att få prova på tycker jag då jag själv aldrig skrivit musik men blev så glatt imponerad över hur bra det gick! Jag hör mycket skratt så jag tror att det går bra för dom med!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/field/image/received_10154307076718817.jpeg)
Nä hörru ni, jag ska gå och kolla hur det går för dom nu! Hoppas alla har det bra!
Puss o kram // WE R SINGERS Coach Aeon.

Kategori: