Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Som coach hos WE R SINGERS kan du vara med i Grekland

Jag är kvar på ön Skiathos i Grekland i sol och värme! Jag har avslutat några fantastiska kursveckor med människor i alla åldrar med sång som gemensamt intresse.

Nu i juni har dessutom två av mina relativt nyanställda från Västernorrland varit nere hos mig på ön; Aeon och Emanuel. De är två utav de 10 glada coacherna som just nu går under utbildning hos mig och arbetar i våra WRS-städer. De har under vårterminen fått påbörja att lära sig min metodik för att kunna jobba i ett av mina koncept - artistskolan WE R SINGERS (för barn & ungdomar 6-15 år).

Det ligger mig varmt om hjärtat att jobba med personal och skapa trygga coacher som kommer hjälpa så många fler barn och ungdomar att våga mera!

Jag jobbar mestadels med att hjälpa människor med verktyg att växa, uppnå drömmar, hitta mål, öka självförtroende och få bättre självkänsla och särskilt genom att göra det i grupper med likasinnade som jag sätter ihop! Ensam är inte stark!

Om du vill bli coach hos mig får du gå igenom någon av mina kurser för att lära känna mitt sätt att jobba och även dig själv i olika situationer. Jag vill ha personlig relation till dig som ska coacha i mina koncept så att jag kan känna mig trygg med att du har förstått mitt sätt att arbeta, min värdegrund, och att jag hunnit få dig så trygg att du orkar med jobbet som coach.

Mina coacher och elever brukar säga att de olika koncepten har gemensamt att de alla ger energi, mer fokus, gemenskap och en glädje i att hitta likasinnade att musicera med! Precis som jag vill ha det!


Jag håller just nu på att bygga upp många verksamheter och olika koncept inom artisteri, sång och personlig utveckling. Om du funderar just nu på att bli coach, delta i helgkurser, bli elev eller bara ta en lektion, tveka inte - hör av dig! Alla är välkomna och alla har en plats!

Håll utkik efter kurser, när jag söker efter personal och möjlighet att haka på kommande camp's och POP-UPs.

Läs gärna tidigare blogginlägg från veckan som varit så får du en uppfattning om hur det är att jobba och delta i en vecka nere på Skiathos och hur det är att auskultera* hos mig.

Aeon (WRS Coach - Härnösand) och Emanuel (WRS Coach - Kramfors) har agerat gästbloggare.

*Auskultant – en person som lyssnar och iakttar i samband med sin utbildning.