Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Susanne Bertlin - vBlogg - Ta vara på din talang

Hej på er!
Jag går och tänker på att jag tycker man ska göra saker som man tycker är viktig för en...
som t.ex när jag var 19 år och fick en röstskada... då tvekade jag inte en sekund att ta ett banklån direkt. Jag fick ta hjälp av min mormor, min mamma och pappa kunde inte hjälpa mig just då - åkte ner till min dåvarande coach - hon har tyvärr gått bort för många år sedan :( Hon hette Ebba Nilsdotter och var helt sjukt grym på att jobba med röster.

Se klippet och hör mig berätta mer.
/Suss