Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Susanne Bertlin - vBlogg - Om nervositet

Hej på er igen!
Jag tänkte prata lite om nervositet och hur jag ser på det.
När jag var barn hade jag jätte-, jättesvårt att läsa inför andra, redovisa i skolan, säga mitt namn... berätta en låttitel t.ex om jag skulle sjunga solo - men att sjunga inför andra var aldrig något problem. På grund av min nervositet fick jag ganska tidigt gå i läsförståelse i skolan - gå till en fröken och träna ord och uttal - fast problemet var ju att jag nervös att prata - inte att jag inte förstod...

Se klippet och hör mig berätta mer.
/Suss

Tags: