Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

En liten uppdatering. Aeon gästbloggar.

Hallå! Hoppas allt är bra med allihopa! Här kommer en lite uppdatering!

Vi coacher fick testa på lite tungmassage under fredagen med Susanne, det är en udda känsla att få sin tunga masserad och man kanske inte tänker på att man kan få knutar just där. Det gör väldigt mycket för sången.
Vi tog även chansen att gå på latin party, vi dansade salsa, bachata och många fler danser. Jätte härlig stämning där inne och jag tror vi alla hade träningsvärk dagen efter. Det var sååå kul!

Lördagen var det planering inför kursstart på söndagen då alla kursdeltagare kommer. Susanne, Tanya och jag tog en joggingtur till flygplatsen och där vi alla coacher upp deltagarna för att hälsa dom välkomna!

Vid 14 tiden möttes vi upp för att gå en guidad tur med Vasilis runt om stan. Vasilis har varit skådespelare i Hollywood men är i grund och botten från Skiathos, han är runt 80 år tror vi då han inte avslöjar sin riktiga ålder för oss, haha! Han kan väldigt mycket om historian om Skiathos och det var väldigt intressant att få lära sig djupare om .
Den härliga turen avslutades vid Anderssons Bar där vi satte oss för att gå igenom ett Mamma Mia medley som vi ska uppträda med på fredag. Jag och Coach Emanuel fick i uppdrag av Susanne att göra en latin inspirerad grupp dans som vi fick lära ut till kursdeltagarna där efter.
Middag åt vi på restaurang Anemos som har väldigt god mat och en fantastisk utsikt över havet så det var perfekt som välkomst oss alla!
Hoppas allt är bra där hemma!!