Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Låtskriveri och Fotboll

Halloj!
Vilken värme vi har här nere runt 28 grader i skuggan! Vi önskar att ni var här!

Under måndagen har vi arbetat med låtskriveri på morgonen, jag minns det så väl från förra året då jag var ner hur kul det var, jag hade aldrig skrivit en låttext i hela mitt liv då och men våra grupp lyckades få ihop en väldigt bra låt med hjälp att Susannes egna metodik för låtskriveri.

Vi sjöng lite på Mamma Mia medley och även Ariana Grande medley som vi ska spela in här på ön. Sen kom värmen och dags för bad för att svalka kroppen. Vi kastade om till badkläder och gick till stranden Megali Ammos som är en kritvit sandstrand inte så långt från själva stadens centrum.

Vi coacher hade planerat en liten överraskning till eleverna med
Surprise surprise, vi skulle spela fotboll! Heja heja Team SingSkiathos! Vi delades in två lag både coacher kursare och sen var det gång! Vi hade nog inga regler för att jag såg tacklingar och utanför planen spel men.. Äh.. Vad gör väl det ! Vi hade super kul! Och alla var så engagerade fast det bara var kanske några som spelat i ett fotbollslag. Jag kan ju stolt säga att vårat lag vann trotts att jag gjorde ett självmål men ja, det var inte hela världen. Huvudsaken var ju att vi hade roligt! Ett bra sätt att lära känna varandra lite bättre på.

Glöm inte följa oss på Facebook och på Instagram ; @Singskiathos
Ha det bra!

Team SingSkiathos
Låtskrivning med Coach Susanne