Felmeddelande

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/mbelieve/public_html/d7multisite_live/includes/bootstrap.inc).

Gästblogg: Tsougria och grekisk afton.

Halloj där hemma!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/20170627_103717.jpg)
Dags för Tsougria!! Som vi saknat dig! Det är verkligen ett fint ställe att åka till och det är ju fantastiskt att kunna få arbeta på en vit sandstrand med turkost vatten! Man känner ju att inspirationen flödar bara av omgivningen!

Här fick kursarna jobba med låtskriveri på svenska ist för engelska som dagen innan. En kul twist tycker jag, och det verkar gå bra för dom vad man hör!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/20170627_153507.jpg)
Jag och Coach Emanuel fick ju i uppdrag av Susanne att göra en koreografi förra veckan med latin inspirerade influenser som vi då lärde ut så vi tänkte det kunde vara skönt att få röra sig lite. Med vatten upp till låren dansade vi! Vilket träningspass! För er som vill se mer av dansen så kommer det komma upp en video på våran Youtube kanal WE R SINGERS.
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/20170627_201936.jpg)
Och apropå dans så kan måste man ju lära sig lite grekisk dans! Det brukar vi åka ut till Troulos till Angelika och göra. Dom har en grekisk afton där som är super trevlig. God mat, dans och tillslut karaoke!
IMAGE(http://blogg.susannebertlin.se/sites/blogg.susannebertlin.se/files/blog/image/received_10209749842163895.jpeg)
Här är Susanne med oss coacher som är här nere!